Wil jij meewerken aan de aankleding voor diverse festivals en evenementen? Wil jij werken voor diverse winkelketens en merken?

Ontwikkel jezelf dan als Meewerkend Productieleider in de wereld van print bij TVE Reclameproducties!

Wie zijn wij?

TVE Reclameproducties bestaat 40 jaar en is inmiddels een van de grootste reclame productie bedrijven in de Benelux. Bij TVE streven wij naar een totale visuele expressie. Wij adviseren en denken mee in visuele oplossingen voor diverse merken, bedrijven en evenementen. Denk hierbij aan producten voor in etalages, kantoor- en winkelinrichting, gevelreclame of de aankleding voor een compleet evenement.

Ter ondersteuning van onze productie zijn wij op zoek naar een Meewerkend Productieleider.

Wij zoeken jou!

Werk jij graag met je handen? Ben je een echte teamplayer en daarnaast in staat om zelfstandig te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou ter versterking van ons gezellige team!

Je kunt denken in oplossingen en kunt anticiperen op diverse situaties.
Je bent in staat leiding te geven aan een team.
Je bent in staat om onder druk van deadlines te presteren en houdt daarbij je hoofd koel.
Je hebt een scherpe blik waarmee je onze kwaliteit kunt waarborgen.
Je bent planningsgericht.
Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en wil graag de klus klaren.
Affiniteit met de printbranche is een pré.

Ga jij de uitdaging met ons aan?

In een omgeving waar collega’s vrienden worden, we samen plezier hebben en hard werken om alle deadlines te halen. Met wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel en gedurende het jaar diverse andere borrels en activiteiten. En waar jij de kans krijgt om verder te groeien in het vak. Wij waarderen het als jij met ideeën komt waar we samen op verder kunnen bouwen.

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij geen een dag hetzelfde is? Dan ben je bij TVE aan het juiste adres!

Vul het online sollicitatieformulier in op www.tve.nl of e-mail je sollicitatiebrief en cv naar administratie@tve.nl ter attentie van Jamie Kusters.

Leave a Reply