Wil jij werken op een plek waar collega’s vrienden worden? Waar ze weten hoe je leuke bedrijfsfeestjes organiseert? En waar je naast hard werken tijd hebt voor een dagelijkse dosis plezier?

Dan kun jij ons gezellige team komen versterken, want we zijn nog op zoek naar een Grafisch Vormgever / DTP-er.

Wie zijn wij?
TVE Reclameproducties bestaat 40 jaar en is inmiddels een van de grootste reclame productie bedrijven in de Benelux. Bij TVE streven wij naar een totale visuele expressie. Wij adviseren en denken mee in visuele oplossingen voor diverse merken, bedrijven en evenementen. Denk hierbij aan producten voor in etalages, kantoor- en winkelinrichting, gevelreclame of de aankleding voor een compleet evenement.

Dagelijks werken wij voor de mooiste festivals en de grootste merken en winkelketens. Benieuwd wat wij zoals maken? Neem dan eens een kijkje op onze website (www.tve.nl) of een van onze social mediakanalen voor een impressie van wat wij zoal doen.

Wat zijn zoal jouw werkzaamheden?
Ondanks dat wij ons standaard productieproces grotendeels hebben geautomatiseerd, kun jij op grafisch gebied nog genoeg waarde toevoegen. Naast het helpen en ontzorgen van onze klanten door het grafische proces te verzorgen is jouw doel om ons productieproces efficiënter en effectiever te maken en jouw collega’s in de productie hiermee te ontzorgen. Hieronder een globale beschrijving van jouw takenpakket:

– Het controleren en drukklaar maken van bestanden (Prepress).
– Projectmatig de vertaalslag van klantidee naar ontwerp verzorgen (Design).
– Het bewaken van de huisstijl van de klant.
– De visuele opmaak ontwerpen voor de communicatie van TVE Reclameproducties (Design).
– Samen met jouw collega’s van de productie het productieproces optimaliseren.

Wij zoeken jou!
Ben jij creatief en heb je oog voor vormgeving? Ben jij accuraat en verlies je de details niet uit het oog? Ben je een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou ter versterking van ons gezellig team! Daarnaast heb je:

– Een grafische opleiding (richting DTP/vormgeving) afgerond of een vergelijkbare opleiding.
– Uitstekende beheersing van Indesign, Illustrator en Photoshop.
– Relevante werkervaring in het opmaken van bestanden, zodat deze vlekkeloos naar de printers kunnen.
– Planningsgericht en in staat om snel en onder druk van deadlines te presteren.
– Zelfstandig, pro-actief, flexibel, accuraat, stressbestendig en een gezellige teamplayer.
– Geen 9 tot 5 mentaliteit en wil graag de klus klaren.
– Affiniteit met printtechnieken is een pré.

Ga jij de uitdaging met ons aan?

In een omgeving waar collega’s vrienden worden, we samen plezier hebben en hard werken om alle deadlines te halen. Met wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel en gedurende het jaar diverse andere borrels en activiteiten. En waar jij de kans krijgt om verder te groeien in het vak. Wij waarderen het als jij met ideeën komt waar we samen op verder kunnen bouwen.

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij geen een dag hetzelfde is? Dan ben je bij TVE aan het juiste adres. En wie weet zien we jou binnenkort bij onze vrijdagmiddagborrel! 🍻

Is jouw interesse gewekt?
Vul dan het online sollicitatieformulier in of e-mail je sollicitatiebrief en cv naar administratie@tve.nl ter attentie van Jamie Kerkhof – Kusters.

Leave a Reply