Ben jij die creatieve techneut een weet je hoe je een project moet afronden?

Word dan Fullstack developer bij Guyiday

Full-service marketing bureau, one-stop-shop, volledige ontzorging… In de markt worden deze termen te pas en te onpas gebruikt. Iedereen roept dat hij alles kan, alleen maar om de klant binnen te halen. Maar…

Hoe kan een klein bureau tientallen expertises hebben?
Waarin is dit bureau dan echt goed, behalve in mooie praatjes ophangen?

Guyiday gaat in gesprek met de klant en verdiept zich in de opdracht. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfect oplossing voor je vraagstuk, zonder te kijken naar wie de uitvoering moet gaan doen. Op basis hiervan dragen we de ideale oplossing aan, hierbij gesteund door onze vele partners binnen en buiten TVE Group. Zonder enige focus op interne expertises.

Door aanhoudende groei van de opdrachtenstroom zijn wij op zoek naar een Fullstacker.

Als Fullstack developer weet jij precies hoe je klanten elke keer weer kunt verrassen met indrukwekkend gebruiksgemak van de webshop. Jij zorgt dat gebruikers makkelijk en snel kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Dat doe je niet alleen maar samen met een team ambitieuze collega’s.

Als Fullstack developer hou jij je onder andere bezig met de kant van de gebruiker van A tot Z van de webshops en met andere systemen waar de klanten mee in aanraking komen. Ook zal jij werken aan verbetering en nieuwe features. Het is belangrijk dat je de laatste ontwikkelingen op het gebied van interface-design en webdevelopment volgt, om vervolgens onderbouwd advies te geven over welke ontwikkelingen relevant zijn voor het verbeteren van de usability en het verhogen van de conversie.

Wat wij bieden

– Een mooie rol binnen een groeiende organisatie en een dynamisch team van gedreven professionals, waarbij je veel vrijheid krijgt en verantwoordelijkheid hebt
– Een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden als een pensioenplan en reiskostenvergoeding
– Een laptop. Samen kiezen we jouw nieuwe machine uit.
– Flexibiliteit in uren en werklocatie
– Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Denk aan het volgen van relevante cursussen en opleidingen

 

Vaardigheden

– Minimaal 2 jaar ervaring als Fullstack developer
– Ervaring in een e-commerce omgeving is een pré
– Ervaring met  HTML, CSS en JavaScript
– Ervaring UI/UX en automated testing is een pré
– Kennis van hoe je SEO-vriendelijke oplossingen neerzet

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij geen een dag hetzelfde is? Dan ben je bij Guyiday aan het goede adres! Ga via onderstaande knop naar het sollicitatieformulier of e-mail je sollicitatiebrief en cv naar info@tvegroup.eu ter attentie van Joost van de Wijdeven.

Leave a Reply